Iedere week 2 tot 3 woningen opleveren

Bij het mutatiemoment verduurzamen we iedere week minimaal 2 woningen. Zie hier het resultaat.

Ondanks deze Corona periode lopen onze werkzaamheden (gelukkig) gewoon door. Met een paar kleine aanpassingen (onder andere minder mensen tegelijk in een woning), kunnen we de woningen weer mooi verduurzaamt opleveren, klaar voor de nieuwe huurder. We zijn trots ons Mureno concept, mede omdat we de woningcorporatie compleet kunnen ontzorgen, niet te maken hebben met vergoedingen voor de huurder, geen ellenlange voorbereidingen zoals bewonersavonden hebben en we werken in een lege woning en dat zorgt voor een kwalitatief betere uitvoering. Daarnaast is het innovatie risico klein. We werken in een serie van één en kunnen makkelijker nieuwe producten toepassen dan bij een projectmatige aanpak waarbij je die aanpassing direct doorvoert over een groot aantal woningen. Wij zien dit als de ideale oplossing om klaar te zijn voor de toekomst.