Lorem ipsum dolor sit amet

Interview met Janneke door Petra Verbakel van Gemeente Oss

Energie Bespaar Beurs

“Wanneer je Googelt krijg je antwoord op de vraag die je typt. In een persoonlijk gesprek heb je de andere partij die een vraag terug stelt. Zo kan het zijn dat je vraag eerst is hoe je aardgasvrij moet gaan en je daarna gaat verdiepen in isolatie. In een gesprek kom je tot de vraag die bij jou past.” Zo beschrijft Janneke van den Berg van Toevast hun deelname aan de Energie Bespaar Beurs.

Maatwerk voor jouw huis

“Wanneer de vraag duidelijk is dan kan er gewerkt worden naar een oplossing. ”Janneke geeft aan dat ‘werken naar op een oplossing’ vaak een maatwerk stappenplan is.” Vaak is een stappenplan noodzakelijk om uiteindelijk het beste resultaat te krijgen. “Het stappenplan is afhankelijk van je wensen, maar ook je budget, woonsituatie en beschikbaarheid van producten.”

Wat past bij jou?

“We krijgen bijvoorbeeld de vraag ‘Hoe kan ik mijn energierekening verlagen?’. Het gesprek start dan vaak met de vraag wat het verbruik nu is. Dat zie ik Google nog niet doen”, lacht Janneke.

Ieder huis is anders. Alle bewoners zijn anders. Daarom praten we op de Energie Bespaar Beurs, niet alleen over producten, als warmtepompen, zonnepanelen, isolatie en ventilatie, we werken echt naar een maatwerkadvies voor het verduurzamen van jouw woning.”

Stap voor stap

Janneke tot slot: “Op de beurs laten we zien wat de stappen zijn die bij jou passen. Samen verduurzamen we voor morgen. Dat betekent dat we samen met jou kijken naar de beste en meest efficiënte maatregelen.”

Voer het gesprek over de vraag van de dag; energiebesparing

Energie besparing is “het” onderwerp bij iedereen dit najaar. Wat is voor jou de eerst volgend)e stap? Kom naar de Energie Bespaar Beurs en voer het gesprek.

Wil je een gesprek voeren over energiebesparing en weten wat bij jou past? Op 29 en 30 oktober is de Energie Bespaar Beurs bij de Rusheuvel. www.energiebespaarbeurs.nl