Toevast - Wat doen wij?

Wat doen wij?

Toevast biedt de mogelijkheid om bij mutatie de woning voor de corporatie volledig te renoveren naar de wensen en behoeften van de corporatie en huurder. Bij een gemiddelde mutatiegraad van 8% betekent dit dat de corporatie binnen 13 jaar haar gehele woningvoorraad geoptimaliseerd heeft. Toevast biedt volledige projectbegeleiding aan van initiatief fase tot en met opleverfase en dus géén maandenlange voorbereidings- en communicatietrajecten. Samen met onze opdrachtgever behalen we binnen 1 maand het meest gewenste resultaat. Direct voorbereid op een CO2-neutraal Nederland in 2050.

 

Toevast is een onafhankelijke verduurzamingspartner. Wij werken ondernemend samen en zo efficiënt mogelijk. We besparen vóór de woningcorporatie, commerciële partijen en particulieren.

Onze nieuw manier van werken is 11% goedkoper dan projectmatige verduurzaming. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Wij zijn gecertificeerd voor de nationale beoordelingsrichtlijn BRL9500-W/Basis / NTA 8800. Het betreft de energieprestatieadvisering. Wij houden ons bezig met de uitgifte van energie-indexrapporten en energielabels voor de woningbouw.

Via deze link kunt u ons certificaat inzien.