Werken bij Toevast

Ben jij ook geïnteresseerd in het verduurzamen van woningen en op zoek naar een mooie functie binnen een enthousiast team met geweldige secundaire voorwaarden? Wacht  dan niet langer en bel gewoon even op voor een eerste kennismakingsgesprek. Wie weet tot binnenkort!

Vacatures

Toevast Academie

Stage en afstuderen

Toevast27361d088.jpg

Vacatures

Toevast is altijd op zoek naar personeel. Vriendelijke, gedreven mensen die affiniteit hebben met het verduurzamen van woningen. Natuurlijk word je binnen Toevast hiervoor opgeleid en begeleid. De werkzaamheden binnen Toevast variëren van het opnemen van woningen tot het uitwerken en verzamelen van bewijslast voor het afmelden van energielabels voor woningen. Daarnaast werken wij voor corporaties, waarvoor we diverse maatwerkadviezen opstellen en deze samen met deze corporaties uitvoeren. Kortom een heel breed scala aan werkzaamheden die we onderling binnen het team op ons nemen. Iedereen binnen Toevast draagt hieraan bij en waar nodig ondersteunen we elkaar. Heb je interesse in een van onderstaande functies of wil je vrijblijvend solliciteren, bel ons dan even op voor een eerste kennismakingsgesprek. Je ziet dan direct waar je komt te werken en wie je collega’s zijn.   

Daarbij leggen we je uit wat we van je verwachten en wat jij van ons mag verwachten. Altijd leerzaam dus.

Momenteel hebben we deze openstaande vacatures

Toevast Academie

Toevast staat voor een zo hoog mogelijke kwaliteit. We blijven continue verbeteren. Om deze kwaliteit te waarborgen hebben we de Toevast Academie. Hiermee word je binnen Toevast opgeleid tot EP-W/B adviseur. Na deze opleiding ben je klaar op de landelijke EP-W examens succesvol af te ronden. 

Naar Toevast Academie

Toevast27361d081.jpg
Toevast27361d075.jpg

Stage en afstuderen

Stage en afstuderen zijn belangrijke onderdelen van je opleiding. Volg je een hbo- of een mbo/4 opleiding bouwkunde/installatietechniek/vastgoed & duurzaamheid? Dan zijn er volop mogelijkheden. Tijdens je stage word je begeleid door een van onze ervaren stagebegeleiders. Wie weet kun je na het afronden van je studie direct bij Toevast aan de slag!

Vacatures stage en afstuderen:
Lijkt het je leuk om bij ons je (afstudeer) stage te volgen? Stuur dan een mail naar info@toevast.nl of bel direct naar: 085-1302328
Kijk voor de volledige vacature op onze vacaturepagina. 

Erkend leerbedrijf:
Toevast is sinds 2018 een erkend leerbedrijf. Wij laten studenten graag kennis maken met ons vakgebied. Dat op dit moment sterk in ontwikkeling is. Klimaatneutraal in 2050, dat verzorgen wij!

Contact opnemen